Business Hi-Tech

RCS&RDS permite oricui să se conecteze la Internet timp de o oră fără nici un cost

RCS&RDS permite oricui să se conecteze la Internet timp de o oră fără costuri suplimentare

Autor: Adrian Dumitrache - Mediafax

21.10.2011, 15:16 4807

Posesorii de terminale cu acces la Internet se pot conecta, de vineri, timp de o oră şi fără niciun cost, la reţeaua fără fir a RCS&RDS, prin intermediul unor puncte de acces (hotspot-uri), care vor depăşi 600 de locaţii la 1 noiembrie, a anunţat operatorul de telecomunicaţii.

"Compania a extins continuu reţeaua de internet Wi-Fi şi va ajunge, la 1 noiembrie, la peste 600 hotspot-uri instalate în cele mai mari oraşe din România. Reţeaua Digi Wi-Fi este prezentă, în acest moment, în 75% din judeţele României", se arată într-un comunicat al RCS&RDS, informează Mediafax.

Abonaţii rezidenţiali RCS&RDS la serviciile de internet fix (Digi Net Fiberlink 1 şi Digi Net Fiberlink 2, de 50 Mbps şi 100 Mbps), precum şi clienţii business cu contracte de internet fix, Digi Net Corporate, beneficiază de conectare permanentă şi gratuită la toate hotspot-urile Digi Wi-Fi şi au trafic nelimitat inclus, se precizează în comunicat.

"RCS&RDS va acoperi cu semnal Wi-Fi şi 3G, până la finele acestei luni, 85% dintre staţiile de metrou din Capitală, iar până la sfârşitul lunii noiembrie 2011 va furniza în toate staţiile metroului bucureştean, acces complet la serviciile mobile de internet (Digi Wi-Fi, Digi Net Mobil) şi voce (Digi Mobil)", se mai spune în comunicat.

RCS&RDS şi-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicaţii pe suport de fibră optică şi acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă şi mobilă peste 200 oraşe din ţară.

Compania este controlată indirect de către omul de afaceri Zoltan Teszari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO