Business Hi-Tech

Reacţia oficială a Samsung România după interdicţia de a mai vinde tablete în Europa: tabletele deja distribuite se vând fără restricţii

Reacţia oficială a Samsung România: tabletele deja distribuite se vând fără restricţii

Autor: Ştefan Vrabie

10.08.2011, 15:35 1619

Tabletele Samsung Galaxy Tab 10.1 deja distribuite vor fivândute fără restricţii au precizat oficialii companiei Samsungdupă ce în data de 9 august în urma unui ordin preliminar alJudecatoriei din Dusseldorf distribuţia gadgetului esterestricţionată în majoritatea ţărilor din Europa, cu excepţiaOlandei.

Sud coreeni anunţă că se vor lupta în instanţă pentru a ridicarestricţiile însă până când vor reuşi acest lucru vor respectadecizia instanţei din Germania.

"Samsung va lua măsurile necesare pentru a răspunde acestuiordin preliminar în justiţie în vederea protejării drepturilor deproprietate intelectuală şi a eliminării aceastei restricţii",conform poziţiei transmise pe e-mail de reprezentanţiicompaniei.

"Vom lua toate măsurile necesare pentru a asiguradisponibilitatea în Europa şi în întreaga lume a dispozitivelorSamsung din segmentul comunicaţiilor mobile", au spus oficialiiîntr-un comunicat de presă.

Potrivit oficialilor subsidiarei locale a Samsung, vânzareaproduselor care au fost deja distribuite pe piaţa locală nu vasuferi nicio restricţie, comercializarea acestora continuând întermenii optimi. "Vânzarea produselor care au fost deja distribuitepe piaţa locală nu va suferi nicio restricţie, iar comercializareaacestora va continua în termeni optimi".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO