Business Hi-Tech

Recenzie iPhone 6, unul dintre cele mai bine construite smartphone-uri ale momentului

Recenzie iPhone 6, unul dintre cele mai bine construite...

Autor: Cătălin Niţu

22.11.2014, 17:02 930

După mulţi ani în care Apple a susţinut că telefoanele mobile trebuie să rămână mici pentru a putea fi folosite în mod confortabil, în 2014 compania a renunţat la mândrie şi a adus în sfârşit un iPhone mai mare. Sloganul „Bigger than bigger” sugerează că odată cu dimensiunile mari ale celebrului smartphone, avem de a face şi cu alte schimbări în afara celor evidente şi am aşteptat cu mare interes ca iPhone 6 să ajungă la noi în redacţie pentru a descoperi ce se ascunde sub carcasa din aluminiu.

După cum am evidenţiat şi în articolul cu primele impresii despre iPhone 6 din septembrie, avem de a face cu unul dintre cele mai bine construite smartphone-uri ale momentului. În ciuda dimensiunilor sale sesizabil mai mari faţă de telefoanele Apple din trecut, iPhone 6 nu pare să fie nici foarte mare, nici foarte greu. Acest lucru se datorează designului rotunjit, care face utilizarea acestuia mult mai confortabilă.

Citiţi mai mult pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO