Business Hi-Tech

Redeleanu, UPC: Continuăm expansiunea pe video

Robert Redeleanu, CEO al UPC România şi Ungaria

Robert Redeleanu, CEO al UPC România şi Ungaria

Autor: Adrian Seceleanu, Cristian Hostiuc

08.12.2016, 00:07 984

UPC, al doilea jucător de pe piaţa locală de cablu TV, are ca obiectiv ca în doi ani să ajungă de la 10.000 la peste 300.000 de abonaţi la serviciul avansat de televiziune digitală Horizon, care le oferă clienţilor acces la noi funcţii precum înregistrarea emisiunilor TV sau instalarea unor apli­caţii care oferă acces la conţinut video, ca parte a stra­te­giei companiei de a-şi extinde portofoliul de produse de divertisment.

„Până la finalul anului 2018 vrem ca o jumătate dintre cli­enţii UPC pentru serviciul de cablu digital să aibă media­boxul Horizon“, a precizat Ro­bert Redeleanu, CEO al UPC România şi Ungaria. UPC avea la finele lunii sep­tem­brie aproximativ 630.000 de clienţi pentru ser­vi­ciile de cablu digital.

Compania de cablu va com­pleta anul viitor plat­for­ma Horizon şi cu conţinut vi­deo la cerere („on demand“), pentru a concura mai bine cu rivalii Orange, Telekom, RCS&RDS şi Vodafone - care au lansat deja asemenea ser­vicii. „Serviciul de conţinut video la cerere va fi disponibil prin intermediul platformei Horizon“, a declarat Rede­leanu, fără a oferi alte detalii privind data exactă de lansare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO