Business Hi-Tech

Reduceri de până la 75% la EuroGsm în perioada Black Friday

Reduceri de până la 75% la EuroGsm în perioada Black...

Autor: Laurentiu Cotu

17.11.2014, 15:57 357

Retailerul EuroGsm, controlat de Silvia şi Zsolt Fodor, va organiza campania Black Friday, în perioada 21-23 noiembrie, atât în magazinele din reţea, cât şi online, având preţuri reduse cu până la 75% la telefoane mobile, tablete, accesorii şi gadget-uri.

Reprezentanţii EuroGsm se aşteaptă ca produsele cele mai vândute în perioada campaniei Black Friday să fie telefoanele mobile cu ecran de 5 inch şi tabletele cu ecranul de 8 inch, dar şi ceasurile Bluetooth, brăţările inteligente, kit-urile pentru maşină şi difuzoarele Bluetooth.

Oferta EuroGsm pentru campania de Black Friday de anul acesta va include 4 categorii de produse (telefoane mobile, tablete, accesorii şi gadget-uri), iar reducerile vor fi cuprinse între 10% şi 75%.

’’Vom avea disponibile sute de modele de produse, o mare parte dintre acestea fiind accesorii pentru smartphone-uri şi tablete. În ceea ce priveşte vânzările, estimăm o dublare faţă de campania de anul trecut”, a declarat Zoltan Halmai, director comercial al EuroGsm.

EuroGsm, unul dintre cei mai mari retaileri din piaţa şi partener al operatorului de telefonie mobilă Orange România, are sediul central în Cluj-Napoca şi o reţea de 113 magazine extinse în 81 de oraşe din ţară. Compania comercializează telefoane, accesorii, precum şi toată gama de servicii de telefonie mobilă ale operatorului partener. Proprietarii EuroGsm, oamenii de afaceri clujeni Silvia şi Zsolt Fodor, au intrat în acest business în anul 1997, EuroGsm fiind unul dintre cei mai vechi parteneri ai Orange din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO