Business Hi-Tech

Retailerul GSM IQBox investeşte 200.000 de euro în extinderea reţelei

Retailerul GSM IQBox investeşte 200.000 de euro în...

Autor: Cristina Bellu

21.04.2017, 12:58 398

Retailerul GSM IQBox, partener al Telekom România, investeşte 200.000 de euro în extinderea şi modernizarea reţelei,  Astfel, până la finele anului, în urma unei investiţii de 100.000 de euro vor fi inaugurate trei locaţii noi în Timişoara, Craiova şi Râmnicu Vâlcea, iar alţi 100.000 de euro vor fi utilizaţi pentru renovarea unor magazine importante ale reţelei.

Iniţiativa retailerului vine ca răspuns la cererea tot mai mare pentru telefoane mobile, tablete şi accesorii din aceste zone, dar şi ca o completare a lanţului de 42 magazine la nivel naţional. Dintre acestea, 20 sunt magazine proprii, iar 22 de unităţi sunt gestionate sub licenţa de franciză.

„De peste 9 ani, IQBox se dezvoltă în acelaşi ritm cu creşterea alertă şi constantă a pieţei de telecom din România. Odată cu cele trei noi magazine, continuăm să contribuim la nevoia de penetrare şi dezvoltare a serviciilor mobile în regiuni cheie ale ţării.” a declarat Leonidas Anastasopoulos, CEO Cosmos Group.

Retailerul IQBox face parte din Cosmos Group alături de companiile IQ Online Solutions, specializată în sectorul M2M şi Internet of Things şi Cosmos Mobile, cel mare distribuitor independent de cartele prepaid în România pentru operatorii Vodafone, Orange, Telekom şi Lyca Mobile.

Pe lângă investiţiile preconizate în acest an pentru extinderea reţelei de magazine, Grupul are în vedere investiţii de 500.000 de euro pentru dezvoltarea afacerii.

Anul trecut, afacerile Cosmos Group s-au ridicat la 23 milioane euro, numărul mediu de angajaţi ajungând la 185.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO