Business Hi-Tech

Retailerul hi tech QuickMobile are în plan extinderea în patru noi oraşe

Retailerul hi tech QuickMobile are în plan extinderea...

Autor: Adrian Seceleanu

14.07.2016, 00:01 360

Retailerul de echipamente hi-tech Quickmobile, - operat de compania Electro Distribution, cu afaceri de 121 mil. lei în 2015 - are în plan să se extindă şi în Piteşti, prin deschiderea unui magazin în regim de franciză, acesta fiind cel de-al treilea oraş din cele şase vizate de companie pentru deschiderea magazinelor în franciză în acest an. Programul de extindere a demarat în iunie şi a fost deja implementat în Sibiu şi Ploieşti. „Piteştiul este unul dintre cele mai bune oraşe din ţară pentru afaceri, generând aproape 10% din totalul exporturilor româneşti.

Evoluţia economică a acestuia ne-a determinat să extindem aici reţeaua de francize QuickMobilei”, a declarat Cosmin Cosma, director reţea francize QuickMobile. După Sibiu, Ploieşti şi Piteşti, strategia companiei include în acest an extinderea reţelei de magazine în franciză şi în alte oraşe mari din ţară, precum Braşov, Oradea şi Târgu-Mureş. Planul de dezvoltare al retailerului Quickmobile va continua şi în cursul anului viitor şi vizează, printre altele, deschiderea de noi spaţii în franciză în oraşe precum Craiova, Arad, Alba Iulia, Bacău, Galaţi, Focşani, Piatra-Neamţ şi Buzău, dar şi în Bucureşti. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO