Retailerul online de jucării BestKids mizează pe afaceri de peste 4 mil. euro în 2017. „Vânzările în primele cinci luni ale anului s-au situat la 1,2 milioane euro.“

12 iun 2017 Ziarul Financiar

BestKids, unul dintre cei mai mari retaileri online de jucării pentru copii de pe piaţa locală, ţinteşte să depăşească anul acesta pragul de 4 milioane de euro cifră de afaceri, cu peste 10% mai mult decât în 2016, când veniturile totale s-au situat la 3,6 milioane euro. În primele cinci luni ale acestui an, magazinul online de jucării a înregistrat deja vânzări de circa 1,2 milioane euro. „Vânzările BestKids în primele cinci luni ale anului s-au situat la 1,2 milioane euro. Circa 55% din bu­sinessul de jucării al BestKids se rea­li­­zează în perioada 20 noiembrie - 20 de­­cem­brie. Estimăm că cifra de afaceri pe în­treg anul 2017 va depăşi pragul de 4 mi­­lioane euro”, a declarat pentru ZF George Şerban, directorul general şi unul dintre fondatorii BestKids, alături de Gabriel Ioan Rusu. Cei doi, de profesie economist şi programator, res­pec­tiv inginer de calculatoare, au în­fiin­ţat magazinul online specializat în co­mercializarea de jucării pentru copii în urmă cu 10 ani. Începând din 2011, în businessul BestKids s-a implicat şi un al treilea asociat - Jakab Janos, CEO în cadrul Peak Toys Distribution SRL. Cei trei deţin părţi egale în cadrul BestKids. Magazinul online de jucării înre­gistrează cele mai multe comenzi în gene­ral de Black Friday, precum şi în pe­rioada sărbătorilor de iarnă. „Din punctul de vedere al traficului şi al numărului de comenzi, cea mai aglomerată zi este cea de Black Friday, când traficul creşte de până la 10 ori, iar numărul de comenzi este de 15 ori mai mare decât cel dintr-o zi obişnuită.“ În cele 3 zile de campanie cifrele sunt echi­valente unei întregi luni de acti­vitate.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.06.2017

 
Cuvinte cheie:
bestkids
, jucarii
, online
, afaceri
, crestere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide