Business Hi-Tech

Retailerul online elefant.ro şi-a deschis standuri de vânzare în clădiri de birouri

Retailerul online elefant.ro şi-a deschis standuri de...

Autor: Cristina Rosca

20.10.2014, 00:06 764
elefant.ro, un retailer online specializat iniţial în vânzarea de cărţi care acum comercializează o gamă vastă de produse - de la parfumuri până la haine sau mobilă -, a făcut un pas spre comerţul „tradiţional“ deschizând standuri de vânzare la parterul principalelor clădiri de birouri din Bucureşti.
 
Standurile sunt amplasate atât la parterul clădirilor din cartierul „corporatiştilor“ Pipera, cât şi în clinici private cum este Medicover Vic­toria şi vând parfumuri, genţi, jucării sau cărţi.
 
Dan Vidraşcu, CEO al elefant.ro, spune că astfel de standuri au fost deschise în câteva zeci de clădiri din Capitală, fără a oferi alte cifre sau detalii.
 
„La mijlocul anului 2014 am lansat acest proiect şi dorim să îl extindem şi în 2015. Mergem în general în clădirile de business unde se regăsesc o parte dintre clienţii noştri. De aceea, până acum am derulat proiectul-pilot în toate marile clădiri de birouri din Bucureşti.“

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO