Business Hi-Tech

Romtelecom a lansat un magazin online, prin care pot fi achiziţionate produse din Germania

Autor: Adrian Dumitrache

12.04.2011, 11:57 622

Romtelecom a lansat un magazin online, similar celui administratde Deutsche Telekom, prin intermediul căruia pot fi achiziţionateproduse electronice şi IT, echipamente pentru casă şi grădină sauarticole sportive şi de lifestyle, a anunţat, marţi, operatorul detelefonie fixă.

"Clickshop.ro este o platformă online administrată de Romtelecom şidezvoltată de Deutsche Telekom, pe modelul magazinului onlinesimilar, aparţinând grupului german. Platforma răspunde tuturorstandardelor de securitate şi reprezintă o soluţie online dovedită,cu o experienţă de şase ani în zona de comerţ online", se aratăîntr-un comunicat al operatorului de telecomunicaţii remisMEDIAFAX.

Produsele achiziţionate vor fi livrate direct din Germania.
"Toate produsele vor avea manuale de utilizare şi în formatelectronic, care pot fi descărcate direct de pe site. Transportulproduselor achiziţionate este gratuit pentru orice comandă de peste300 de lei", se mai spune în comunicat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO