Business Hi-Tech

Romtelecom a lansat un portal cu emisiuni TV live şi înregistrate, unde se pot închiria şi filme

Autor: Adrian Seceleanu

09.03.2011, 23:35 187

Romtelecom, numărul trei pe piaţa locală de servicii TV, alansat portalul video dolcetv.ro, de pe care orice utilizatorconectat la internet, din România sau străinătate, poate urmăriemisiuni TV live sau înregistrate şi vizualiza gratuit sau contracost unele filme artistice, dar şi conţinut sportiv.

Portalul poate fi accesat şi de clienţii RCS&RDS sau UPC, spreexemplu. Portalul ar putea aduce Romtelecom venituri şi dinreclamele postate pe site şi din închirierea de conţinut (cum suntfilmele) sau accesul la diferite transmisii live (posibilcompetiţii sportive).

Romtelecom va concura cel mai probabil pentru drepturile dedifuzare a Ligii I de fotabl din România, astfel că portalul arputea fi utilizat ca o altă platformă de distribuţie (şi generarede venituri) pentru meciuri.

În secţiunea TV de pe site sunt momentan transmise live 15 posturiTV, iar unele emisiuni sunt disponibile şi înregistrate. Însecţiunea dedicată filmelor, utilizatorii au acces la titlurigratuite sau în regim de închiriere la tarife care variază între1,1 şi 1,9 euro cu TVA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO