Business Hi-Tech

Romtelecom a semnat cu Look TV: Meciurile din Liga 1 de fotbal se văd pe platforma Dolce

Romtelecom a semnat cu Look TV: Meciurile  din Liga 1 de...

Autor: Adrian Seceleanu

09.08.2014, 20:18 2932

Romtelecom,  al doilea jucător de pe piata locala de servicii TV,  a ajuns la un acord firma Intel Sky Broadcast (ISB) din Malta pentru difuzarea meciurilor din  Liga 1 de fotbal, conform unui mesaj public al  operatorului.

"Începând de astăzi, canalul Look Plus este disponibil pentru toate abonamentele de bază de televiziune de la Romtelecom.
Canalul LookTV va fi disponibil spre abonare pentru clienţii Romtelecom la începutul săptămânii viitoare. Pentru detalii şi comenzi, vă rugăm să apelaţi 1930 gratuit în reţeaua Romtelecom sau TelVerde 0800800800. Vă mulţumim pentru înţelegere. 
Preţul pentru această opţiune este de 1.7 eur fără TVA - 9.5 RON cu TVA inclus. Odată achiziţionată, extraopţiunea trebuie menţinută activă cel puţin 3 luni", potrivit unui mesaj publicat pe contul de Facebook al operatorului. 

Pana acum ISB semnase acorduri doar cu UPC, platforma Seenow şi jumătate actori mai mici de pe piata de cablu. 

Romtelecom este numărul doi  pe piaţa de servicii de televiziune din România, cu un portofoliu de 1,4 milioane de abonaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO