Business Hi-Tech

Romtelecom adaugă acces la filme pentru clienţii care cumpără servicii de internet

Romtelecom adaugă acces la filme pentru clienţii care cumpără servicii de internet

Autor: Adrian Seceleanu

30.10.2012, 00:02 716

Romtelecom, unul dintre cei mai mari furnizori locali de servicii de comunicaţii şi televiziune, a lansat o ofertă prin care clienţii care achiziţionează anumite tipuri de abonamente de acces la internet pot utiliza şi aplicaţiile HBO GO şi www.dolcetv.ro. "Cea mai accesibilă astfel de ofertă include Internet Play, cu viteze de până la 50 Mbps şi servicii de voce, şi este disponibilă la 39 lei, TVA inclusă", au precizat reprezentanţii companiei.

Oferta le permite clienţilor de internet ai Romtelecom să acceseze HBO GO şi Dolcetv de pe 3 terminale (laptop sau PC, tabletă şi smartphone). Clienţii care aleg noile pachete cu internet de la Romtelecom vor avea acces la "peste 600 de ore de filme, seriale, documentare, concerte şi alte programe HBO plus 40 de canale TV şi cele mai importante competiţii sportive transmise pe canalele Dolce Sport".

Oferta se adresează clienţilor noi şi celor ale căror contracte sunt expirate şi este valabilă până la 31 ianuarie 2013. Pachetele de internet cu acces inclus la HBO GO şi www.dolcetv.ro sunt disponibile pentru contractele încheiate pe o perioadă de 2 ani, clienţii noi primind şi un router wireless gratuit.

Începând cu această dată, şi clienţii care au deja Internet Play sau Power de la Romtelecom, pot accesa aplicaţia HBO GO contra sumei de 2,48 euro/lună, TVA inclusă, dacă încheie pentru aceasta un contract pe 2 ani sau pentru 4,34 euro, preţ de listă, TVA inclusă. Romtelecom este numărul doi pe piaţa locală de servicii TV după RCS&RDS.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO