Business Hi-Tech

Romtelecom îşi face portal de ştiri şi divertisment cu conţinut de la Mediafax

Romtelecom lansează un portal de ştiri şi divertisment cu conţinut furnizat de Mediafax Group

Autor: Mediafax

29.05.2011, 23:35 934

Mediafax Group, publisherul din România cu cel mai mare număr debranduri lider de piaţă în portofoliu, furnizează, începând din 26mai, conţinutul integral al noului portal de ştiri şi divertismental Romtelecom - cauta.romtelecom.ro. Portalulcauta.romtelecom.ro conţine ştiri de ultimă oră din actualitateaeconomică şi politică, precum şi noutăţi mondene, auto şi din lumeasportului, furnizate de Mediafax Group.

"Cu peste 1.500 de materiale jurnalistice realizate zilnic,Mediafax Group este cel mai important furnizor de informaţie dinmedia româneşti", a spus Orlando Nicoară, director general alMediafax Group. "Romtelecom avansează în zona de online cu acestportal, după ce magazinul online şi portalul video lansate înultimele luni au atras atenţia clienţilor cu mult peste aşteptărilenoastre.

În cazul Dolcetv.ro, până la acest moment, butonul «play» a fostapăsat de peste 3.400.000 de ori, iar în ceea ce priveşteClickshop.ro, mall-ul online de la Romtelecom, sunt înregistratezilnic peste 5.400 de vizite", a spus Ovidiu Ghiman(foto), director executiv strategie şi comercialrezidenţial al Romtelecom.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO