Atac la mica publicitate

Romtelecom oferă cablu TV gratis în oraşe

21 nov 2012 Autor: Adrian Seceleanu

Romtelecom, numărul doi pe piaţa de servicii TV, a lansat la nivel naţional o campanie fără precedent, prin care le oferă gratuit clienţilor noi sau existenţi servicii de cablu TV analogic, încercând astfel să-şi securizeze baza existentă de abonaţi pe telefonia fixă şi internet şi să câştige clienţi noi.

Compania a lansat atacul împotriva rivalilor precum RCS&RDS şi UPC în urmă cu aproximativ două luni, comunicarea fiind realizată exclusiv prin agenţii de vânzări care au bătut la uşa clienţilor, prin anunţuri la mica publicitate, fluturaşe sau panouri publicitare. Informaţiile despre campania "cablu gratis" nu au fost comunicate oficial şi nu sunt menţionate nici în prezent pe pagina web a companiei.

Romtelecom oferă gratuit serviciul de cablu TV pentru clienţii noi, pentru clienţii care au deja un abonament de televiziune sau internet la Romtelecom pe care îl reînnoiesc şi clienţilor care au deja un abonament de telefonie fixă pe care îl reînnoiesc alegând un plan tarifar de peste 10 euro/lună.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.11.2012

 
Cuvinte cheie:
romtelecom
, mica publicitate
, cablu TV

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide