Ruşii de la Kaspersky negociază cu operatorii telecom din România pentru a vinde soluţii de securitate IT prin reţelele lor

9 mar 2018 Autor: Ioana Nita

Afacerile Kaspersky din România au crescut cu 8% în 2017, în linie cu businessul la nivel global, soluţiile B2B având o pondere de peste 65% în total venituri locale.

Kaspersky Lab, companie rusească specializată în furnizarea de soluţii de securitate IT, vrea să îşi extindă canalele de vânzare din România atât pentru produsele dedicate utilizatorilor finali, cât şi pentru cele destinate mediului de business, acesta fiind unul dintre obiectivele subsidiarei locale pentru anul în curs.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.03.2018

 
Cuvinte cheie:
Kaspersky
, securitate
, solutii
, business
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide