Business Hi-Tech

Samsung a lansat vineri în România ceasul inteligent Galaxy Gear şi Galaxy Note III. Ce preţuri vor avea la raft

Samsung a lansat vineri în România ceasul inteligent...
27.09.2013, 15:32 3514

Samsung a lansat vineri în România gadgeturile pe care le-a prezentat la începutul lunii septembrie la IFA Berlin, ceasul inteligent Galaxy Gear şi smartphone-ul Galaxy Note III.

Sorin Manea, şeful diviziei telecom din cadrul Sam­sung România şi Bulgaria a spus în cadrul evenimentului de lansare a noilor gadgeturi că cei care vor alege să cumpere mâine Galaxy Note III din magazinul Samsung din mall-ul AFI Palace Cotroceni vor beneficia de promoţii. Primii 20 de clienţi care vor cumpăra Galaxy Note III vor primi gratuit ceasul intelligent Galaxy Gear iar restul până la 100 vor benficia de o reducere de 50% din preţul ceasului.

Manea a mai spus că preţul unui Galaxy Note III va fi in jur de 3.200 de lei în timp ce ceasul inteligent va costa aproximativ de 300 de euro, cu TVA.

Pentru Galaxy Note III au început deja livrările în timp ce pentru Galaxy Gear vor începe  în următoarele două săptămâni. La sfârşitul lunii noiembrie vor fi disponibile update-uri ale ceasului pentru a fi compatibile cu Samsung Galaxy S3, S3 mini, Samsung Galaxy S4 şi S4 mini. În prezent ceasul intelligent este compatibil doar cu Galaxy Note 3.

Manea estimează că până la sfârşitul anului se vor vinde peste 10.000 de Galaxy Note 3 şi mii de ceasuri Galaxy Gear.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO