Samsung Galaxy S3, disponibil cu precomandă la Cosmote. Cât costă noul model

8 mai 2012 Autor: Adrian Seceleanu

Galaxy S3, smartphone-ul vedetă al gigantului sud coreean Samsung, este disponibil cu precomandă la Cosmote România, şi va fi livrat la finele acestei luni, a anunţat operatorul de telefonie mobilă. Fără abonament telefonul va costa 2.729 lei (cu TVA inclusă), a anunţat compania. Cosmote şi Germanos vând toate telefoanele mobile necodate. Clienţii pot comanda smartphone-ul Samsung pe site-ul Germanos, retailerul de telefonie mobilă deţinut de Cosmote.

"Samsung i9300 Galaxy S III este disponibil la precomandă în două variante de culori, albastru metalic şi alb ceramic şi are o memorie internă de 16GB", potrivit Cosmote. Compania nu a oferit detalii despre preţul la care va fi oferit telefonul cu abonament.

Telefonul este disponibil şi în oferta Orange şi Vodafone.

 
Cuvinte cheie:
Samsung Galaxy S3
, pret
, lansare

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide