Business Hi-Tech

Samsung Galaxy Tab este din nou disponibil la vânzare în România

Samsung Galaxy Tab este din nou disponibil la vânzare în România

Autor: Ştefan Vrabie

05.09.2011, 11:24 1282
Gersim Impex SRL , distribuitor autorizat al furnizorului Samsung Electronics România, a anunţat că începand cu data de 2 septembrie a fost reluată distribuţia tabletelor Samsung P7500, cu display de 10.1 inchi. Dispozitivul va fi găsit pe rafturile marilor retaileri şi în magazinele online partenere distribuitorului Gersim Impex.

Compania americană Apple a dat în judecată Samsung în luna aprilie motivând că tabletele Samsung Galaxy Tab au copiat mai multe tehnologii de la Apple precum şi designul folosit pentru tableta iPad de la Apple. Litigiul dintre cele două are loc în cinci ţări.

Tableta are instalată cea mai nouă versiune a sistemului de operare Google Android, Honeycomb 3.1, astfel că gadgetul oferă "experienţe multimedia complete şi performanţe avansate de la tranziţii mai rapide între diverse aplicaţii, viteză sporită la navigare la suportul sporit pentru accesoriile USB", conform Samsung. Samsung Galaxy Tab are o grosime de 8,6 milimetri şi o greutate de 570 de grame (WiFi) şi 575 de grame (3G) şi un display de 10.1 inchi cu rezoluţie de WXGA 1280 x 800. Tableta are două camere: de 3 megapixeli, respectiv 2 megapixeli, care pot fi utilizate pentru apeluri video.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO