Business Hi-Tech

Samsung Galaxy Tab intră şi la Vodafone în ofertă de la 350 €

Autor: Magraon Andreea

08.11.2010, 23:51 222

Vodafone, numărul doi pe piaţa locală de tefonie mobilă, a pusîn vânzare începând de azi Samsung Galaxy Tab, tablet PC-ul cu unecran de 7 inchi (18 cm) care utilizează sistemul de operare GoogleAndroid, la preţuri ce încep de la 349 de euro.

Astfel, tableta poate fi cumpărată la preţul de 349 de euro cuun abonament de 28,12 euro pe lună pe o perioadă de doi ani, careasigură viteze de descărcare a datelor de până la 21,6 Mbps şi 100de SMS-uri în reţea. În total operatorul pune la dispoziţie cincitipuri de abonamente. Cu cel mai ieftin abonament, de 8,32 de europe lună timp de doi ani, preţul tabletei ajunge până la 649 deeuro. Abonamentul asigură transfer de date de 1 GB la viteza de 3,6Mbps, 100 de sms-uri în reţea.

Preţurile tabletei PC sunt asemănătoare celor din oferta Orange,care a lansat dispozitivul săptămâna trecută pe piaţa locală. Celmai mic preţ pentru Samsung Galaxy Tab, de 349 de euro, estedisponibil la Orange cu un abonament de 35 de euro pe lună, careasigură transfer de date de 15 GB la viteza de 14,4 Mbps, 100 desms-uri în reţea şi o oră de apeluri video, de asemenea, în reţea.Cu un abonament de 7 euro pe lună, preţul tabletei urcă la 700 deeuro.

Cosmote, numărul trei pe piaţă, nu a anunţat până acum dacă areîn plan să includă în ofertă tablete PC.

Tableta Samsung, care are o autonomie de peste 7 ore, potrivitproducătorului, poate fi utilizată pentru navigarea pe internet,citirea ziarelor şi a cărţilor, accesarea reţelelor sociale,vizualizarea filmelor, dar şi pentru transmiterea de sms-uri,apeluri de voce sau video. Samsung Galaxy Tab cântăreşte 380 degrame şi este dotată cu memorie internă de 16 GB, un card microSDde până la 32 GB şi două camere video.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO