Business Hi-Tech

Samsung lansează Gear S2, cel mai nou gadget wearable al companiei. Galerie FOTO

FOTO

FOTO

01.09.2015, 13:00 639

Cel mai nou dispozitiv Samsung Gear are un design circular pentru o experienţă de utilizare intuitivă, confortabilă şi plăcută

Samsung Electronics lansează smartwatch-ul Samsung Gear S2, cel mai nou dispozitiv wearable din colecţie, care va dispune de un design circular, specificaţii tehnice avansate şi o interfaţă intuitivă, care le permite utilizatorilor să îşi îmbunătăţească şi să îşi personalizeze experienţa de utilizare, "pentru mai mult confort şi distracţie", potrivit unui comunicat de presă al companiei. 

Cadranul rotativ unic al lui Gear S2, împreună cu butoanele Home şi Back, le oferă utilizatorilor o modalitate mai rapidă, exactă şi confortabilă de acces la notificări şi aplicaţii.

Samsung a dezvoltat noul ceas inteligent pentru a se potrivi diferitelor preferinţe ale utilizatorilor şi îl va lansa în două versiuni diferite, Gear S2 şi Gear S2 clasic. Gear S2 clasic este ideal pentru utilizatorii în căutarea unui design atemporal, acesta având finisaje negre şi o brăţară neagră din piele, în timp ce Gear S2 este perfect pentru cei care preferă designul minimal şi modern şi sunt mereu în mişcare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO