Business Hi-Tech

Samsung: „Noul Samsung Gear S3 ne va consolida poziţia pe piaţă. Vânzările de smartwatch-uri vor creşte cu 35%“

Vânzările de dispozitive wearable din România se vor dubla, iar în circa trei ani vor ajunge la 200.000 de unităţi.

Vânzările de dispozitive wearable din România se vor dubla, iar în circa trei ani vor ajunge la 200.000 de unităţi.

Autor: Ioana Nita

05.09.2016, 00:03 513
Samsung Electronics România, subsidiara locală a gigantului sud-coreean cu acelaşi nume, mizează pe noua generaţie de ceasuri inteli­gente, Gear S3,  lansată săptă­mâ­na aceasta la Berlin, pentru a-şi con­so­lida poziţia pe piaţa de profil, esti­mând vânzări cu 35% mai mari faţă de anul trecut.

„Suntem încrezători că noul Gear S3 ne va consolida poziţia de lider local pe segmentul smartwatch-urilor, dispo­zitivul oferindu-le utilizatorilor confort, mobilitate şi cea mai nouă tehnologie, chiar la încheietura mâinii. Estimăm că anul acesta vom înregistra o creştere de peste 35%, de altfel acesta fiind procentul cu care piaţa de smartwatch-uri creşte anual“, a declarat pentru ZF Cristian Cojocaru, şeful diviziei telecom din cadrul Samsung Electronics România.

Compania sud-coreeană a lansat miercuri la Berlin noua generaţie de smartwatch-uri Samsung  Gear S3, care pune accent atât pe designul clasic asemănător ceasurilor tradiţionale, cât şi pe tehnologie, înglobând o serie de funcţii smart. Samsung Gear S3 este disponibil în două variante - Classic şi Frontier, aceasta din urmă fiind creată pentru condiţii mai dure de utilizare, în special pentru activităţi în aer liber. Cele două modele vin cu o serie de funcţii noi faţă de generaţia ante­rioară, Samsung Gear S2, pre­cum conexiune 4G, GPS încor­­po­rat, ecran mai rezistent (teh­no­logia Corning® Go­rilla® Glass SR+) şi o ba­terie de capacitate mai mare (380 mAh) care asigură o durată de utilizare de până la patru zile.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO