Samsung: Vânzările TV vor depăşi 1,5 milioane de unităţi anul acesta. Românii aleg modele smart cu diagonale şi rezoluţii mai mari

22 sep 2017 Autor: Ioana Nita

Anul trecut piaţa locală s-a situat la 1,4 milioane unităţi, cu 35% mai mult faţă de 2015, aceasta fiind cea mai mare creştere înregistrată în ultimii patru ani.

Piaţa locală de televizoare va înregistra anul acesta o creştere de minimum 7-10% din punct de vedere can­titativ, urmând să depă­şească astfel 1,5 milioane de uni­tăţi, potrivit estimărilor repre­zentanţilor lo­cali ai gigantului sud-coreean Samsung. „Se menţine tendinţa de creştere şi în 2017. Piaţa se va apropia anul acesta de 1,5 milioane unităţi, însă totul depinde foarte mult de ce se va întâmpla în perioada Black Friday. Probabil că Black Friday o să aibă un comportament similar ca anul trecut, respectiv unii retaileri vor da startul mai devreme. Aşadar, perioada de Black Friday, coroborată şi cu Crăciunul, şi implicit trimestrul IV, vor avea un impact semnificativ pe piaţă”, a declarat pentru ZF Victor Armăşelu, directorul diviziei de consumer electronics şi IT din cadrul Samsung Electronics România, liderul pieţei locale de televizoare.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.09.2017

 
Cuvinte cheie:
crestere
, samsung
, modele
, vanzari
, romani
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide