Business Hi-Tech

Securitatea cibernetică, o industrie în plin boom: Deloitte inaugurează astăzi noul Centru de Inteligenţă Cibernetică, ce va oferi servicii în 18 ţări, inclusiv în România

Securitatea cibernetică, o industrie în plin boom:...

Autor: Ştefan Stan

30.08.2017, 15:53 602

Deloitte inaugurează astăzi noul Centru de Inteligenţă Cibernetică, ce va oferi servicii în 18 ţări din cadrul Europei Centrale şi de Est, inclusiv în România, potrivit unui anunţ al companiei.

Acest nou centru este înfiinţat pe fondul creşterii ameninţărilor cibernetice, în cadrul unei culturi cibernetice care evoluează mai repede decât securitatea cibernetică. Centrul de Inteligenţă Cibernetică este localizat în Ungaria şi oferă sprijin clienţilor din toate industriile, cu o atenţie deosebită asupra industriei de servicii financiare, expusă mai mult riscurilor din prezent.

“România a oferit mereu experţi deosebit de competenţi în securitate cibernetică, ce au dobândit recunoaştere internaţională, iar eu sunt extrem de încântat de faptul că biroul nostru este parte esenţială a acestei comunităţi”, spune Andrei Ionescu, Risk Advisory Partener Deloitte Romania, ce conduce practica de securitate cibernetică.

Reţeaua globală a Centrelor de Inteligenţă Cibernetică, care numără peste 50.000 de profesionişti la nivel internaţional, operează fără întrerupere, 365 de zile ale anului, pentru a oferi soluţii de securitate pe clienţilor, inclusiv servicii de monitorizare avansată a evenimentelor de securitate, analiza riscurilor şi ameninţărilor, managementul riscurilor şi ameninţărilor, precum şi planuri răspuns la incidente cibernetice pentru afacerile din regiune, pentru a putea îndeplini cererea de servicii de securitate cibernetică în creştere.

Portofoliul de servicii include zece linii de servicii, de la prevenţia şi detectarea atacurilor cibernetice, la reacţii în caz de atacuri cibernetice şi managementul incidentului.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO