Business Hi-Tech

Şefii evoMAG.ro şi F64.ro comentează tranzacţia eMAG - PC Garage: un semnal bun că piaţa se consolidează

Şefii evoMAG.ro şi F64.ro comentează tranzacţia eMAG...

Autor: Adrian Seceleanu

22.04.2016, 00:05 3115
Achiziţia PC Garage, unul dintre cei mai mari retaileri online IT&C de către eMAG, cel mai mare magazin online de pe piaţa locală, este o mişcare „bună“ pentru industrie, au declarat pentru ZF şefii evoMAG.ro şi F64.ro, unii dintre cei mai mari rivali ai celor doi jucători implicaţi în tranzacţie.
 
„Ne bucură această ştire. Maturizarea comerţului online din România începe să se vadă prin aceste consolidări, ceea ce estimez că vom mai vedea în viitorul apropiat. Îi felicităm şi sperăm în continuare să ne ajute să creştem comerţul online din România cât mai mult“, a declarat Mihai Pătraşcu, CEO şi acţionar majoritar al companiei Evolution Prest Systems, care administrează magazinul evoMAG.ro, cu afaceri estimate la 20 mil. euro în 2015. Cel mai mare retailer online din România, eMAG, cu un rulaj de peste 350 mil. euro anul trecut, a anunţat la finele săptă­mânii trecute că va cumpăra de la antreprenorul Marius Ghe­nea şi PC Garage - unul dintre puţinele magazine online IT&C locale cu un business de ordinul zecilor de milioane de euro pe an. PC Garage a avut afaceri de 37 mil. euro anul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO