Business Hi-Tech

Şefii Vodafone, Orange şi Cosmote&Romtelecom vorbesc la "ZF Digital’12"

Autor: Departamentul Economic

10.10.2012, 12:59 441

La conferinţa care va avea loc la Hotelul Marriott se vor afla pentru prima oară împreună pe aceeaşi scenă Jean François Fallacher - CEO al Orange România, Iñaki Berroeta - CEO al Vodafone România şi Stefanos Theocharopoulos - CEO al Cosmote România&Romtelecom. Şefii celor mai mari trei operatori de telecomunicaţii din România, care coordonează un business anual cu o valoare de peste 3 miliarde de euro, vor participa pentru prima oară împreună, la o discuţie despre perspectivele industriei telecom, în cadrul unui panel dedicat, în prima zi a evenimentului, marţi, 17 octombrie.

Ce investiţii vor face în România în următorii ani Cosmote, Orange, Romtelecom şi Vodafone?; Au marii producători de echipamente de telecomunicaţii motive să fie cu ochii pe România în următoarea perioadă?; Când vom avea net mobil cu viteze de descărcare a datelor de peste 100 Mbps? Cât de scumpe vor fi aceste servicii?; Ce impact vor avea serviciile 4G în lupta pentru clienţi a operatorilor mobili cu cei care oferă servicii prin linii fixe? Când se va ajunge în situaţia ca un procent însemnat din clienţi să se aboneze la serviciile 4G? E o surpriză faptul că la licitaţia organizată recent de Autoritatea de Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) nu s-a prezentat niciun alt jucător internaţţional?; Dacă statul român consideră licitaţia un succes, cum văd operatorii rezultatul "competiţiei"?, sunt doar câteva dintre întrebările la care vor raspunde şefii Orange, Vodafone şi Cosmote&Romtelecom.

Discuţiile despre culisele celei mari licitaţii de spectru radio din istoria României şi impactul pe care îl va avea această competiţie în competiţia de pe piaţa de telecomunicaţii din România în urmatorii ani vor continua cu Cătălin Marinescu, preşedintele Autoritaţii de Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), instituţia care a organizat întregul proces.

Celor care doresc să afle totul despre internet si afaceri digitale, "ZF Digital '12" le pregăteşte două zile de dezbateri şi sesiuni de Keynote speech, special guest fiind Tim Stevens - Editor in chief Engadget US.

Dan Bulucea - Country Manager Google Romania, Florin Talpeş - CEO Bitdefender, Radu Enache - CEO HP Romania, Sorin Manea - Telecom Division Manager (Romania & Bulgaria) al Samsung Electronics, Vlad Doicaru - Director General Adjunct Huawei România vor vorbi despre viitorul în tehnologie, online şi software: aplicaţii pentru smartphone, tablete şi pentru browsere internet sau aplicaţiile "clasice" pentru computere care rulează Windows, tendinţe în comerţul online, strategii de expasiune globală, cât de mare va fi influenţa unor jucători globali ca Google sau Yahoo! pe pieţele naţionale de media şi publicitate sau în ce masură ar trebui ca un business plan să ţină cont şi de planurile de dezvoltare şi de gama de produse a unor companii ca Google, Yahoo! şi Facebook.

Discuţiile cu Severina Pascu - CEO al UPC România vor completa radiografia pieţei locale de comunicaţii din perspectiva unuia dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de cablu TV, internet şi telefonie fixă.

Persoanele care se înscriu pot beneficia de o serie de discount-uri importante. Mai multe informaţii despre eveniment, program şi vorbitori sunt disponibile pe site-ul www.zf.ro în secţiunea dedicată evenimentului: http://evenimente.zf.ro/eveniment-zf-digital12-9873384. Înscrierile se fac la: http://evenimente.zf.ro/eveniment-zf-digital12-9873384/inregistrare-9873564

Ziarul Financiar este brand-ul de referinţă al pieţei de business, pe piaţa românească. ZF îşi revendică poziţia de cel mai puternic ziar de business din România prin credibilitate, prospeţime şi exclusivitate a informaţiilor, adecvare pe target, tratare în adâncime a temelor de business. Ziarul Financiaroferă cititorilor semnificaţia evenimentelor recente şi anticipează evoluţiile din afaceri şi economie, prin ştiri, analize şi articole de opinie. Lider al presei de business din România, ZF se caracterizează prin profesionalism, rigurozitate, seriozitate, credibilitate şi echidistanţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO