Business Hi-Tech

Şeful IBM România: Suntem contactaţi pentru implementarea noului regulament de protecţie a datelor de firme cu care nu am mai colaborat până acum. IBM oferă pe plan local întreg portofoliul de soluţii şi servicii de securitate IT.

Ron Keren: „Securitatea IT este necesară în toată lumea, fie că este vorba de estul Europei, vestul Europei, Asia sau Congo“.

Ron Keren: „Securitatea IT este necesară în toată lumea, fie că este vorba de estul Europei, vestul Europei, Asia sau Congo“.

Autor: Ioana Nita

14.12.2017, 00:05 458

IBM România, subsidiara locală a gigantului IT american cu afaceri anuale de peste 181 milioane euro, îşi va creşte şi mai mult businessul autohton odată cu necesitatea companiilor de a implementa soluţii de securitate cibernetică pentru a fi în conformitate cu noul regulament de protecţie a datelor cu caracter personal (GDPR - General Data Protection Regulation), care va intra în vigoare peste 6 luni. „GDPR-ul este pe radarul nostru datorită importanţei pe care o are securitatea IT. Suntem contactaţi de o serie de companii cu care până acum nu am colaborat”, a declarat pentru ZF Ron Keren, country manager al IBM România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO