Business Hi-Tech

Şeful IT la Romtelecom: Trebuie să facem mai mult cu mai puţin

Şeful IT la Romtelecom: Trebuie să facem mai mult cu mai puţin

Autor: Adrian Stefan Seceleanu

31.01.2012, 00:05 1642

Divizia de IT a Romtelecom, unul dintre cei mai mari furnizori de telefonie fixă, internet şi televiziune de pe piaţă, va trebui să facă în acest an "mai mult" cu un buget mai mic, după ce în ultimii ani investiţiile în tehnologie au fost de milioane de euro, spune, într-un interviu pentru ZF, Timos Tsokanis (foto) - directorul acestui "departament".

"Bugetul nostru din acest an este mai mic faţă de 2011, ca în cazul majorităţii companiilor. Dar în ultimii ani am realizat investiţii de ordinul milioanelor de euro, pe care eu sunt optimist că ne vom baza în acest an pentru a ne atinge obiectivele. Va trebui să facem mai mult cu mai puţin", a declarat Tsokanis.

"Timpurile s-au schim­­bat, fiecare investiţie în IT trebuie să aibă un business case în spate şi să fie concentrată pe o problemă anume. Nu demarăm un proiect IT dacă nu vedem că după doi ani, cel mult, nu avem măcar break even".

Departamentul IT al Romtelecom se va concetra în acest an pe punerea în valoare a sistemelor existente şi pe reducerea timpului de intervenţie şi instalare a serviciilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO