Business Hi-Tech

Şeful Lenovo: Piaţa tabletelor cade de la vârful de aproape un milion de unităţi pe an la 350.000

Aurel Neţin, country manager al subsidiarei locale a Lenovo:
„Păre­rea mea este că segmentul consu­mer a scăzut suficient de mult încât să aibă de unde să îşi revină din acest moment. Probabil că scă­derea mare s-a terminat, piaţa se sta­bili­zează, doar că numărul de unităţi este total diferit, nu mai sunt un milion de unităţi pe an”.

Aurel Neţin, country manager al subsidiarei locale a Lenovo: „Păre­rea mea este că segmentul consu­mer a scăzut suficient de mult încât să aibă de unde să îşi revină din acest moment. Probabil că scă­derea mare s-a terminat, piaţa se sta­bili­zează, doar că numărul de unităţi este total diferit, nu mai sunt un milion de unităţi pe an”.

Autor: Adrian Seceleanu

09.08.2018, 00:08 667

Anul trecut numărul de unităţi livrate a scăzut cu 24%, dar preţul mediu a urcat, spune Aurel Neţin, country manager al LenovoRomânia.

Vânzările de tablete PC din România, care în 2014 atin­se­seră un vârf de aproape un mi­lion de unităţi pe an, au scăzut dramatic, fiind estimate la doar 350.000 de bucăţi pentru 2017.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO