Business Hi-Tech

Şeful vânzărilor Yahoo pe Europa despre adresa de e-mail emilboc09@yahoo.com: "Este cel mai bun lucru la care poţi spera"

Şeful vânzărilor Yahoo pe Europa despre adresa de e-mail emilboc09@yahoo.com: "Este cel mai bun lucru la care poţi spera"

Autor: Adrian Seceleanu

07.07.2011, 12:22 4477

Vorbind despre audienţa "uriaşă" de care se bucură Yahoo! pepiaţa din România, Christophe Parcot, vicepreşedinte pentru vânzăripentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa al Yahoo!.a adus îndiscuţie drept argument şi faptul că primul ministru al României,Emil Boc foloseşte o adresă de e-mail de la Yahoo! pentru acomunica cu cetăţenii.

"Ştim că brandul este foarte respectat pe piaţa din România: mis-a spus că până şi primul ministru al României a oferit publiculuio adresă de e-mail de la Yahoo! pentru a fi contactat. Aşa ceva nus-a întâmplat niciodată niciunde în lume", a spus Parcot. În lunamai a acestui an premierul Boc şi-a prezentat public adresa dee-mail (emilboc09@yahoo.com), pe care a declarat că o utilizeazăpentru comunicări de "interes public".

Pentru un om de vânzări un asemenea gest făcut de primulministru e ca "un dar din rai", a spus Parcot. "România estesingura piaţă din lume unde premierul a oferit o adresă de e-mailde la Yahoo! pentru a fi contactat. Este cel mai bun lucru la carepoţi spera: arată cât de respectat şi de încredere este acest brandîn România. Noi nu am făcut nimic pentru acest lucru: a fost un dardin rai!".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO