Business Hi-Tech

Senior Software aşteaptă afaceri cu 50% mai mari în 2014

Senior Software aşteaptă afaceri cu 50% mai mari în 2014

Autor: Ioana Nita

03.09.2014, 00:05 284

Senior Software, companie locală specializată în dezvoltarea de soluţii software pentru business, şi-a revizuit estimarea de creştere a afacerilor pentru anul curs de la 30% la 50%, urmând ca la finalul lui 2014 să ajungă la afaceri de circa 2,7 milioane de euro, precum şi să depăşească pragul de 100 de angajaţi. Creşterea vine pe fondul atragerii de noi clienţi şi al proiectelor câştigate în domeniul aprovizionării, precum şi al celor realizate cu fonduri europene.

„Pentru anul 2014 estimăm vânzări cu peste 50% mai mari, adică de cel puţin 2,7 milioane de euro. Evoluţia pozitivă se datorează creşterii organice, cu 20%, a numărului de clienţi noi de anul acesta, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, proiectelor de implementare din zona supply chain - warehouse management (gestionarea depozitelor – n.red.) şi inventory optimization (optimizarea procesului de aprovizionare – n.red.), precum şi a celor 20 de proiecte din fonduri europene câştigate“, a declarat pentru ZF Daniel Toma, directorul general al Senior Software.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO