Business Hi-Tech

SEO Monitor mizează pe venituri lunare de 100.000 euro generate de propriul soft

Cosmin Negrescu, CEO al SEO Monitor

Cosmin Negrescu, CEO al SEO Monitor

Autor: Ioana Nita

30.06.2016, 00:06 345

Compania locală SEO Monitor, specializată în servicii de consultanţă pentru optimizarea vizibilităţii brandurilor pe internet, estimează că până la sfârşitul acestui an aplicaţia proprie de măsurare şi previziune a impactului pe care îl au campaniile de tip SEO în businessul companiilor va genera venituri lunare de circa 100.000 de dolari. Soluţia software, dezvoltată iniţial doar pentru uz intern,  îi aduce în prezent companiei venituri de 30.000 dolari pe lună de la aproximativ 150 de clienţi.

„Avem clienţi din peste 24 de ţări, cei mai mulţi fiind din Marea Britanie, SUA şi Tur­cia -  generează peste 60% din venituri (aferente apli­caţiei – n. red.). Restul cli­en­ţilor provin din Europa, dar şi din Asia - Taiwan sau Thai­landa“, a spus Cosmin Ne­grescu, CEO al SEO Mo­nitor. Compania a înregistrat anul trecut afaceri de 3,5 milioane lei (aproape 800.000 euro), în creştere cu circa 25% faţă de 2014, o treime din acestea fiind generate de propria soluţie software.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO