Business Hi-Tech

Serghei Bulgac preia la 38 de ani şefia celei mai temute companii româneşti şi aruncă mănuşa multinaţionalelor

Serghei Bulgac, noul CEO al RCS&RDS: Cu siguranţă zona cea mai importantă pe care ne vom concentra cel mai mult va fi tele­fonia mobilă. (...) Pe telefonie mobilă totuşi vedem o oportunitate şi pe undeva o lipsă de concurenţă. Este piaţa unde ne dorim să creş­tem. Există concurenţi pe telefonie mobilă şi există concurenţă pe piaţa din România, dar încă încearcă să rămână în zona lor de confort, în zona lor de preţuri mari.

Autor: Adrian Seceleanu

20.05.2015, 00:08 9775

Plecarea lui Alexandru Oprea nu schimbă cu „nimic“ direcţia RCS&RDS, care îşi menţine obiectivele agresive de creştere, spune Serghei Bulgac, noul CEO al companiei.

RCS&RDS, una dintre cele mai mari companii de telecomu­ni­caţii din regiune şi cea mai mare controlată de un antreprenor român, are ca ţintă principală pen­tru acest an expansiunea pe piaţa de tele­fo­nie mobilă din România - unde preţurile „mari“ ale rivalilor oferă spaţiu pentru o creştere semnificativă.

„Cu siguranţă zona cea mai importantă pe care ne vom concentra cel mai mult va fi tele­fonia mobilă. (...) Pe telefonie mobilă totuşi vedem o oportunitate şi pe undeva o lipsă de concurenţă. Este piaţa unde ne dorim să creş­tem. Există concurenţi pe telefonie mobilă şi există concurenţă pe piaţa din România, dar încă încearcă să rămână în zona lor de confort, în zona lor de preţuri mari“, a declarat într-un interviu exclusiv pentru ZF Serghei Bulgac, 38 de ani, noul director general şi preşedinte al consiliului de administraţie al RCS&RDS, cea mai temută, dar şi cea mai râvnită companie românească în acest moment, unde bancherii stau la coadă să obţină business, să cumpere sau să o listeze pe bursă. Bulgac, venit la studii la ASE în România din Republica Moldova în 1993, lucrează de 12 ani în RCS, dar nu a apărut niciodată public, la fel ca şi proprietarul Zoltan Teszari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO