Business Hi-Tech

Serviciul de publicitate al Twitter va fi disponibil şi în România

Serviciul de publicitate al Twitter va fi disponibil şi...

Autor: Luiza Chiroiu

27.08.2014, 00:00 97

Reţeaua de socializare Twitter îşi extinde sistemul de publicitate contra cost în mai multe ţări din Europa, printre care şi România, punând astfel la dispoziţia cumpărătorilor de publicitate noi metode de promovare a produselor, potrivit unui anunţ al companiei americane.

În afară de România, serviciul de publicitate Twitter Ads va fi disponibil şi în alte ţări din regiune, cum ar fi Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Macedonia, Serbia, Slovenia şi Ucraina, precum şi în Austria, Elveţia şi Portugalia. În prezent, Twitter operează în acest sens pe opt pieţe europene, printre care Franţa, Spania, Marea Britanie şi Germania. Această măsură luată de Twitter va permite promovarea afacerilor din regiune cu ajutorul serviciilor sale.

Printre mijloacele puse la dispoziţia utilizatorilor se numără „promoted tweets“, care sunt mesaje distribuite contra cost utilizatorilor Twitter şi care pot conţine text sau materiale video, precum şi „TV Conversation Targeting“, care permite trimiterea de mesaje doar către utilizatorii care se angajează în discuţii despre o anumită emisiune de televiziune. Ali Jafari, directorul de vânzări pe Europa şi Africa al Twitter, a explicat că această decizie a fost luată pe fondul cererii mari a companiilor de pe aceste pieţe.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO