Business Hi-Tech

Slovacii de la Eset au lansat o soluţie IT care asigură şi securitatea dispozitivelor smart din casă

Slovacii de la Eset au lansat o soluţie IT care asigură...

Autor: Ioana Nita

26.10.2017, 00:00 210
Dezvoltatorul slovac de soluţii de securitate IT Eset a lansat o nouă gamă de soluţii dedicate utilizatorilor finali care oferă protecţie împotriva ameninţărilor de pe internet – viruşi şi malware, asigurând inclusiv securitatea dispozitivelor inteligente conectate la reţeaua din casă. Astfel, compania slovacă ţine pasul cu avansul tehnologic, piaţa de dispozitive smarthome (bazată pe tehnologia „Internet of Things”) fiind în prezent în continuă dezvoltare. De asemenea, noua generaţie de soluţii de securitate Eset asigură protecţie încă de dinainte ca sistemul de operare al PC-ului să înceapă să ruleze – soluţia de securitate este activă  înainte ca  Windows-ul să înceapă să ruleze şi caută orice ameninţare infiltrată în Unified Extensible Firmware Interface (UEFI). Această zonă este adesea exploatată de infractorii cibernetici pentru a compromite multiple componente şi pentru a obţine acces la datele utilizatorilor.

În plus, specialiştii în securitate cibernetică care lucrează pentru Eset au îmbunătăţit şi „managerul de licenţe” care permite accesarea datele pe site-ul my.eset.com. Gama Este cuprinde soluţiile ESET NOD32 Antivirus, ESET Internet Security şi ESET Smart Security Premium, ale căror preţuri variază între 134 lei şi 434 lei pe an în funcţie de numărul de dipozitive protejate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO