Business Hi-Tech

Snapchat se extinde cu un nou serviciu pentru clipuri video şi ştiri

Snapchat se extinde cu un nou serviciu pentru clipuri...

Autor: Ioana Nita

20.08.2014, 19:24 198

Compania Snapchat, care a dezvoltat aplicaţia cu acelaşi nume prin intermediul căreia mesajele şi imaginile trimise pot fi vizualizate doar câteva secunde de către destinatari, are în plan să se extindă cu servicii video, ştiri şi publicitate, conform agenţiei Reuters, care citează publicaţia The Wall Street Journal.

Snapchat este în discuţii cu companiile de media şi cu agenţiile de publicitate pentru lansarea serviciului numit Snapchat Discovery, prin intermediul căruia utilizatorii aplicaţiei vor avea acces la conţinut media şi la reclame. Cel mai probabil, serviciul va fi lansat în luna noimebrie, potrivit surselor citate de The Wall Street Journal. Până în prezent, circa 12 companii s-au arătat interesate pentru a furniza conţinut media pentru Snapchat Discovery – clipuri video, articole şi reclame.

Snapchat a fost lansată în 2011 şi în scurt timp a devenit una dintre cele mai populare aplicaţii de mesagerie. În fiecare zi se trimit aproximativ 700 de poze prin intermediul Snapchat.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO