Business Hi-Tech

Softiştii de la AROBS caută 100 de oameni pentru centrele locale, Republica Moldova şi Ungaria

Softiştii de la AROBS caută 100 de oameni pentru...

Autor: Laurentiu Cotu

03.03.2016, 00:06 2181
Furnizorul de soluţii software AROBS Transilvania, controlat de Voicu Oprean, intenţionează să recruteze în acest an peste 100 de oameni pentru centrele locale (Cluj-Napoca, Bucureşti, Târgu-Mureş, Suceava, Iaşi), dar şi pentru birourile din Republica Moldova şi Ungaria, căutând în special specialişti în CĂĂ, Embedded C, Java sau .NET, agenţi de vânzări, tehnicieni pentru instalări, programatori sau specialişti în customer support. AROBS are în prezent peste 450 de angajaţi şi colaboratori în centrele din ţară, în Republica Moldova şi Ungaria.
 
„Facem parte dintr-o industrie în care nevoia de specialişti IT este în continuă creştere, iar, după estimările noastre, anul acesta ne vom mări echipa cu peste 100 de angajaţi în toate centrele unde suntem prezenţi. Vom acoperi mai ales zonele din care ne vin cereri de proiecte, cum ar fi far­ma, auto sau home automation“, a de­cla­rat pentru ZF Transilvania Voicu Oprean, CEO AROBS Transilvania Software.
 
TrackGPS, divizia companiei clujene AROBS Transilvania Software, specializată în furnizarea de soluţii de monitorizare prin GPS a flotelor auto, a înregistrat anul trecut venituri de aproape 4 milioane de euro, cu 15% mai mari faţă de 2014, în condiţiile în care piaţa de profil este într-o continuă creştere pe plan local. În portofoliul diviziei TrackGPS au intrat anul trecut clienţi precum Banca Transilvania şi BT Leasing, Autonom şi Rosal Grup.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO