Business Hi-Tech

Softiştii de la Fortech caută 100 de oameni pentru birourile din Cluj-Napoca

Călin Văduva, CEO Fortech: Piaţa forţei de muncă pune în continuare presiune pe creştere, din cauza unui dezechi­libru între cerere şi ofertă şi a unor practici nealiniate între companii.

Călin Văduva, CEO Fortech: Piaţa forţei de muncă pune în continuare presiune pe creştere, din cauza unui dezechi­libru între cerere şi ofertă şi a unor practici nealiniate între companii.

Autor: Laurentiu Cotu

21.04.2015, 08:15 1031

Furnizorul de software Fortech din Cluj-Napoca, controlat în principal de antreprenorul Călin Văduva, vrea să recruteze în acest an aproximativ 100 de oameni pentru sediile deţinute în Cluj-Napoca, în principal în zona de dezvoltare de software, dar şi în zone complementare (business analysis, system analysis, online marketing, data operations). Compania a ajuns în prezent la peste 450 de angajaţi în cele trei sedii deţinute în Cluj-Napoca.

„Principalii clienţi sunt companii din Europa de Vest şi SUA, cu care avem parteneriate de durată, la aceştia adăugându-se încă doi noi clienţi câştigaţi în acest an. În fiecare lună primim până la 20 de cereri de la potenţiali noi clienţi, însă putem să satisfacem doar o mică parte dintre acestea“, a declarat pentru ZF Transilvania Călin Văduva, CEO Fortech.

Compania oferă servicii de IT (arhitectură, dezvoltare software, testare, consultanţă) pentru diverşi clienţi din industria auto, retail, dar şi din alte domenii. Clujenii lucrează exclusiv pe export, în principal pentru companii din Germania şi USA. Fortech a finalizat anul trecut o investiţie de peste 3,5 mil. euro în construcţia propriului sediu de birouri, cu o suprafaţă de aproximativ 5.000 mp şi o capacitate de 400 de persoane. Clădirea Fortech de la Cluj are o sală de training cu o capacitate de circa 30 de persoane, un salon de reuniuni cu capacitatea de peste 100 de persoane, sală de studiu, sisteme multimedia, dar şi facilităţi pentru relaxare şi socializare (sală de jocuri, activităţi sportive, terasă).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO