Business Hi-Tech

Start-up-ul americano-israelian CyberX a obţinut o finanţare de 18 mil. dolari

Start-up-ul americano-israelian CyberX a obţinut  o...

Autor: Ioana Nita

28.02.2018, 00:00 122

CyberX, start-up-ul americano-israelian specializat în furnizarea unei soluţii de securitate pentru sistemele de control industrial care înglobează tehnologia Internet of Things (IoT), a anunţat ieri obţinerea unei finanţări de 18 milioane de dolari, scrie Reuters. 

Astfel, start-up-ul de securitate cibernetică înfiinţat în urmă cu cinci ani a reuşit să atragă în total investiţii de 30 milioane de dolari.

Ultima rundă de investiţii a fost condusă de Norwest Venture Partners, la aceasta participând şi investitorii anteriori Glilot Capital Partners, Flint Capital, Venture Capital şi OurCrowd. CyberX a fost fondată în 2013 de către militari experţi în securitate cibernetică, iar până acum a implementat soluţiile oferite în cadrul unor companii de farma, utilităţi, petrol şi gaze şi producţie.

 

Finanţarea obţinută acum va fi utilizată atât pentru continuarea extinderii în SUA şi Europa, precum şi pentru cercetare, dezvoltare de produs şi pentru recrutare de specialişti în domeniul securităţii cibernetice. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO