Business Hi-Tech

Start-up-urile care au soluţii de securitate IT pot primi finanţări de 25.000 de euro

Start-up-urile care au soluţii de securitate IT pot...

Autor: Ioana Nita

16.07.2015, 00:02 824

Compania locală CyberGhost, specializată în dezvoltarea de soluţii de criptare, confidenţialitate şi securitate a datelor, a lansat programul Privacy Accelerator, prin intermediul căruia se vor oferi finanţări start-up-urilor în valoare totală de 100.000 de euro. 

„Start-up-urile selectate pot primi până la 25.000 de euro - în funcţie de numărul fondatorilor şi de nevoile companiilor. Pentru echipele din afara Uniunii Europene care doresc să se stabilească la Bucureşti, CyberGhost oferă cazare şi spaţiu de lucru în centrul Bucureştiului, dotate cu toată infrastructura necesară”, potrivit anunţului CyberGhost. 

Programul se adresează start-up-urilor din domeniul securităţii datelor, oferindu-le acestora mentorat pentru dezvoltarea afacerilor, vânzări, relaţii clienţi şi administraţie. CyberGhost SRL a fost înfiinţată în 2011 de trei cetăţeni germani - Thomas Herrmann, Robert Knapp şi Erwin Simon. Compania are o echipă de dezvoltare în Germania şi un grup de tineri experţi IT în România, în total fiind 25 de angajaţi. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO