Business Hi-Tech

Start-up-urile locale îşi vor putea prezenta proiectele investitorilor din Silicon Valley, odată cu încheierea parteneriatului dintre TechHub şi Google

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Autor: Alina-Elena Vasiliu

18.02.2016, 00:00 695

Comunitatea globală a antreprenorilor în tehnologie TechHub a încheiat un parteneriat global cu Google for Entrepreneurs, în vederea creşterii sprijinului acordat start-up-urilor în tehnologie.

Prin acest acord, membrii TechHub, inclusiv cei ai TechHub Bucureşti, vor putea să-şi prezinte produsele în faţa unor investitori din Silicon Valley, în cadrul proiectului Google for Entrepreneurs International Demo Days. În plus, aceştia vor putea aplica pentru mai multe programe prin care vor avea acces la noi pieţe – Google for Entrepreneurs Exchange, dar şi la programe de finanţare prin intermediul Google Cloud Platform.

„Ecosistemul antreprenoriatului în tehnologie din România este în continuă dezvoltare. Parteneriatul dintre TechHub şi Google for Entrepreneurs va ajuta start-up-urile locale să se extindă la nivel global şi să înveţe lucruri valoroase“, a spus Dan Bulucea, country director al Google România.  În urma încheierii parteneriatului cu Google for Entrepreneurs, startup-urile din comunitatea TechHub Bucharest devin parte a reţelei globale cu peste 40 de parteneri şi şase campusuri, printre care San Francisco, Nairobi şi Paris. 

TechHub Bucharest este un spaţiu de co-working adresat exclusiv profesioniştilor în tehnologie, care, prin proiectele la care participă, au acces la reţeaua globală TechHub şi la evenimentele comunităţii online. Prin asocierea cu Google for Entrepreneurs, TechHub beneficiază şi de susţinere financiară pentru derularea programelor sale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO