Business Hi-Tech

Start-up-urile tech locale se pot înscrie în programul Google Campus Exchange până pe 27 octombrie

Start-up-urile tech locale se pot înscrie în programul...

Autor: Ioana Nita

21.10.2016, 00:00 294

Gigantul american Google dă startul unei noi ediţii a programului Campus Exchange, dedicat antreprenorilor din Europa Centrală şi de Est, start-up-urile locale de tehnologie având posibilitatea de a se înscrie până pe data de 27 octombrie. 

Programul Campus Exchange dedicat regiunii se desfăşoară prin intermediul Campus Varşovia şi constă în cinci zile de pregătire şi mentorat pentru start-up-urile din această zonă a Europei care vor să-şi extindă afacerile la nivel global. Campus Varşovia le va pune la dispoziţie start-up-urilor selectate în program o serie de instrumente pentru analiza pieţelor, seminarii dedícate inovaţiei, precum şi posibilitatea de a primi sfaturi de la experţi pe diferite industrii.

Pentru a se putea înscrie în program, start-up-urile de tehnologie trebuie să îndeplinească o serie de condiţii cum ar fi: produsul trebuie să fie lansat deja pe piaţa locală, să existe feedback de la clienţi şi să înregistreze venituri sau să fi primit o finanţare. Programul se va desfăşura între 28 noiembrie şi 2 decembrie, în Varşovia. Campus Varşovia va acoperi start-up-urilor selectate cheltuielile de şedere pe toată durata programului. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO