Business Hi-Tech

Studenţii de la ASE, clienţi ai Orange, îşi pot afla notele prin SMS

Studenţii de la ASE, clienţi ai Orange, îşi pot afla notele prin SMS

Autor: Adelina Mihai

07.02.2012, 00:00 241

Orange România, cel mai mare operator local de telefonie mobilă, a încheiat un parteneriat cu Academia de Studii Economice (ASE) prin care oferă studenţilor posibilitatea de a afla notele obţinute la examene prin SMS, imediat după ce au fost afişate pe pagina personală.

"Pentru a afla aceste informaţii, ei trebuie să se înscrie în comunitatea ASE prin trimiterea numărului matricol prin SMS la numărul 273 de pe cartela Orange PrePay sau de pe abonamentul Orange, taxat cu tarif normal. Numărul matricol este individual şi poate fi găsit uşor pe legitimaţia de student sau pe pagina personală de pe site-ul ASE", potrivit oficialilor Orange. Studenţii mai pot primi gratuit informaţii despre modificările de orar, precum şi despre noutăţile din facultatea lor.

ASE este una dintre cele mai prestigioase instituţii de învăţământ superior de pe piaţa locală, care are în prezent peste 26.000 de studenţi. "Acesta este un proiect pilot pe care ne dorim să îl extindem în timp şi în celelalte universităţi din România", a declarat Florin Popa (foto), sales & distribution director al Orange România, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO