Business Hi-Tech

Sute de persoane la lansarea iPhone 5 la Cosmote. Compania aşteaptă vânzări de mii de unităţi în acest an. GALERIE FOTO

Sute de persoane la lansarea iPhone 5 la Cosmote. Compana aşteaptă vânzări de mii de unităţi în acest an

lansarea iPhone 5

Autor: Adrian Seceleanu

01.11.2012, 22:28 1671

Cosmote România, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, se aşteaptă să vândă până la finele anului câteva mii de unităţi de smartphone-uri iPhone 5, a declarat Aris Karousos, directorul de retail al Cosmote şi Germanos, cel mai mare lanţ de magazine de produse şi servicii telecom de pe piaţă, în cadrul evenimentului organizat de companie pentru lansarea telefonului, la un magazin din centrul Capitalei.

"Este un smartphone aşteptat, am un feeling foarte bun în legătură cu vânzările. Vom vinde câteva mii de unităţi până la finele anului, dar totul depinde foarte mult de stocurile Apple", a spus Karousos.

La evenimentul Cosmote organizat la un magazin situat pe Bd. Magheru din centrul Bucureştiului au participat în aproximativ o oră câteva sute de persoane. Compania nu a comunicat câte iPhone 5 a vândut în această seară.

La Cosmote preţurile pentru iPhone 5 de 16 GB cu abonament pe doi ani variază între 220 şi 364 euro.

Smartphone-ul este disponibil şi la Vodafone România, şi la Orange România - companie care nu a mai organizat în acest an un eveniment de lansare pentru iPhone 5.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO