Business Hi-Tech

Tableta iPad Pro va fi lansată în octombrie şi ar putea beneficia de mouse şi USB 3.0, afirmă zvonurile

Tableta iPad Pro va fi lansată în octombrie şi ar...

Autor: Dorian Prodan

05.03.2015, 15:52 575

În curând se vor împlini doi ani de la apariţia primelor zvonuri care au susţinut că Apple va lansa o tabletă cu ecran mai mare, însă enigmaticul iPad Pro s-a încăpăţânat să nu se materializeze şi la un moment dat părea să fi fost anulat cu totul. Conform Bloomberg, versiunea mai mare a popularului iPad a fost din nou amânată, însă până la lansarea acesteia nu au mai rămas decât câteva luni.

Publicaţia Bloomberg afirmă că Apple a intenţionat să lanseze tableta iPad Pro în luna aprilie a acestui an, însă furnizorii ecranului cu diagonală de 12,9 inchi i-au creat probleme. Surse din interiorul industriei de profil afirmă că Apple intenţionează să lucreze cu Sharp, LG şi Japan Display Inc, însă aceste companii fie că se luptă cu probleme financiare, fie că nu au reuşit încă să-şi optimizeze liniile de producţie pentru a corespunde cerinţelor şi cantităţilor dorite de Apple.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO