Tarom iese din amorţeală şi lansează o platformă prin care pasagerii vor avea acces la filme şi ştiri în timpul zborului

14 mar 2017 Autor: Simona Tatu

Compania de stat Tarom, aflată pe locul trei în piaţă, a lansat o platformă de divertisment numită Tarom AirFi prin care pasagerii vor avea acces de pe telefoanele sau tabletele proprii la filme şi diverse jocuri. Servicul va fi disponibil doar pe un sfert din avioanele din flota Tarom, atât pe rute interne, cât şi pe cele externe.

Platforma va oferi acces la ştiri, filme, muzică sau diverse jocuri. Pentru a avea acces la platforma AirFi, pasagerii trebuie să îşi seteze dispozitivele în modul avion şi apoi să se conecteze la reţeaua Wi-Fi care devine activă în cabină şi prin care au acces la conţinut.

„Sistemul va fi activat de către echipajul de bord când aeronava va ajunge la viteza de croazieră şi va fi oferit pe toată durata zborului, până încep operaţiunile de aterizare. Conţinutul acestui serviciu va fi monitorizat şi actualizat zilnic”, a spus Eugen Davidoiu, director general al Tarom.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.03.2017

 
Cuvinte cheie:
tarom
, acces
, pasageri
, platforma
, filme
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide