Business Hi-Tech

Tarom iese din amorţeală şi lansează o platformă prin care pasagerii vor avea acces la filme şi ştiri în timpul zborului

Tarom iese din amorţeală şi lansează o platformă...

Autor: Simona Tatu

14.03.2017, 00:04 268
Compania de stat Tarom, aflată pe locul trei în piaţă, a lansat o platformă de divertisment numită Tarom AirFi prin care pasagerii vor avea acces de pe telefoanele sau tabletele proprii la filme şi diverse jocuri. Servicul va fi disponibil doar pe un sfert din avioanele din flota Tarom, atât pe rute interne, cât şi pe cele externe.

Platforma va oferi acces la ştiri, filme, muzică sau diverse jocuri. Pentru a avea acces la platforma AirFi, pasagerii trebuie să îşi seteze dispozitivele în modul avion şi apoi să se conecteze la reţeaua Wi-Fi care devine activă în cabină şi prin care au acces la conţinut.

„Sistemul va fi activat de către echipajul de bord când aeronava va ajunge la viteza de croazieră şi va fi oferit pe toată durata zborului, până încep operaţiunile de aterizare. Conţinutul acestui serviciu va fi monitorizat şi actualizat zilnic”, a spus Eugen Davidoiu, director general al Tarom.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO