Business Hi-Tech

Taximetriştii primesc o nouă lovitură: UBER a fost lansat şi în Timişoara

Taximetriştii primesc o nouă lovitură: UBER a fost...

Autor: Go4it.ro

24.11.2016, 11:46 6437

La mai puţin de o săptămână de la lansarea în Braşov, UBER aduce serviciile de ridesharing uberX şi în Timişoara. Acesta este acum cel de-al patrulea oraş din România care poate beneficia de serviciile de transport prin intermediul aplicaţiei UBER, aceasta fiind descărcată şi accesată de peste 3.000 de ori aici în ultimele şase luni, locul din care a fost cel mai des accesată fiind aeroportul (probabil de către turişti).

Serviciile UBER vor debuta în Timişoara din 23 noiembrie, iar utilizatorii care nu au deja un cont vor putea beneficia de o cursă gratuită. Aceasta va putea fi revendicată folosind codul promoţional TIMISOARA (contul poate fi realizat accesând site-ul oficial uber.com/app), acesta acoperind o singură călătorie cu valoarea maximă de 30 de lei.  Tarifele pentru Timişoara vor fi puţin diferite faţă de cele din alte oraşe, distanţa medie a unei curse fiind considerabil mai mică.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO