Teamnet, una dintre cele mai mari companii de servicii, şi-a cerut insolvenţa. Divizia de investiţii a Băncii Mondiale are 16% din acţiunile integratorului de soluţii IT

21 mar 2017 Autor: Dan Straut

Integratorul de soluţii IT Teamnet Internaţional a depus ieri cererea de deschidere a procedurii insolvenţei la Tribunalul Prahova, au transmis reprezentanţii companiei Teamnet Group. Principalii creditori sunt IFC, divizia de investiţii a Băncii Mondiale, care are 16% din acţiuni şi Black Sea Trade and Development Bank cu 8,33%.
 
„În acest moment, lucrăm la un proces de reorganizare şi redefinire a modului intern de lucru. Am luat această decizie la nivelul boardului director pentru a ne susţine mai departe ca business şi pentru a ne onora angajamentele faţă de angajaţi, clienţi, parteneri şi furnizori“, precizează reprezentanţii Teamnet.
 
Potrivit acestora, în perioada imediat următoare „ne vom concentra pe reducerea costurilor operaţionale şi optimizarea proceselor interne, menţinând în acelaşi timp competenţele existente în cadrul companiei“. Totodată, „vom asigura continuitate în dezvoltarea, implementarea şi mentenanţa sistemelor de care suntem responsabili atât în România, cât şi în alte ţări unde Teamnet îşi desfăşoară activitatea“, arată sursa citată.
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.03.2017

 
Cuvinte cheie:
Teamnet
, insolventa
, investitii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide