Business Hi-Tech

Telekom oferă beneficii clienţilor, pentru problemele tehnice din 5 martie

Telekom oferă beneficii clienţilor, pentru problemele...

Autor: Dorin Oancea, Mediafax

07.03.2018, 13:55 10332

Telekom România va oferi clienţilor, pentru nefuncţionarea serviciilor mobile din data de 5 martie, reduceri la factură, credit suplimentar la cartelă şi alte beneficii suplimentare anunţat compania într-un comunicat. 

Abonaţii Telekom vor primi o reducere echivalentă unei zile de abonament la prima factură lunară emisă după data de 11 martie, drept compensare pentru problemele tehnice întâmpinate pe 5 martie.

Clienţii cu servicii preplătite vor primi credit suplimentar cu echivalentul consumului mediu zilnic. Atât reducerea la abonament, cât şi creditul se vor aloca în mod automat.

Începând cu 2 aprilie, toţi clienţii cu abonament Telekom vor primi gratuit beneficii de voce, SMS şi date nelimitate naţional, valabile 30 de zile, pe care vor putea să le activeze oricând, până la sfârşitul anului.

Clienţii business primesc un SIM gratuit cu 2 GB trafic de net 4G, activ pe o perioadă de 30 de zile, pe care îl pot solicita în magazinele Telekom până la finalul anului 2018.

Telekom România a înregistrat o serie de probleme tehnice în reţeaua mobilă, pe 5 martie, care au afectat clienţii la nivel naţional. Situaţia a apărut în urma problemelor la un echipament, iar ulterior a apărut un efect de congestie similar unui bulgăre de zăpadă, în urma încercărilor repetate de apeluri ale clienţilor afectaţi, a transmis compania.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO