Business Hi-Tech

Telekom Romania începe un nou program de reorganizare, care ar putea "afec­­ta câteva sute de angajaţi". Unele zone din companie încă funcţionează ca o instituţie de stat

Telekom Romania începe un nou program de reorganizare,...

Autor: Adrian Seceleanu

27.02.2017, 00:07 11577

Miroslav Majoros, CEO: Trebuie să ne regandim procesele de business şi structura organizaţională pentru a fi mai agili şi rapizi, ca să facem faţă concurenţei.

Miroslav Majoros, CEO Telekom Romania, a anunţat că grupul va intra în­tr-un proces de restruc­tu­rare şi trans­fomare care ar putea "afec­­ta cateva sute de angajaţi".

Într-o discuţie cu ZF, Majoros a vorbit despre planul de transformare a com­pa­niei, care va fi pus în practică în ur­mătoarele luni.

Nu suntem în poziţia în care să putem obţine rezultate semnificativ mai bune doar printr-un program de re­du­cere a costurilor, ci avem nevoie de o trans­for­mare de ansamblu, de o regan­dire a proceselor de busi­ness şi de o organizaţie mai puţin stu­foasă, în care deci­zi­ile să poată fi luate ra­pid, pentru a supra­vie­ţui competiţiei acer­be de pe piaţa de tele­com din Romania, a menţionat el.

Grupul Telekom România tre­buie să-şi schimbe ra­pid structura şi mo­delul ope­­raţional „greoi“ - ase­­­mă­nător unei „insti­tu­ţii de stat“ - după care func­ţionează în pre­­ze­nt pentru a fi capabil să ia decizii rapid şi pentru a putea lansa o ofensivă co­mer­­ci­ală care să-i permită să stopeze de­cli­nul veniturilor şi al cotei de piaţă cu ca­re cel mai mare grup de comunicaţii fixe şi mobile se confruntă de mai mulţi ani.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO